Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Coaching

Coaching is de persoonlijke begeleiding van een leerproces, op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie. Ellen coacht zowel privé als zakelijk. in een groep of individueel, op een groot aantal gebieden. Ze biedt iedere coachee een veilige omgeving, warmte en compassie. Tijdens het coachen stuurt ze zo weinig mogelijk. Ze helpt bij het vinden van een eigen weg en het vergroten van zelfvertrouwen. Uitgangspunt is daarbij de authentieke kracht van de coachee. Ellen neemt hem mee op reis en gidst hem over zijn eigen groeipad, maar hij bepaalt zelf waar dat heen leidt.

Een coachingstraject begint met een vrijblijvend intakegesprek van 1,5 uur, bedoeld voor een nadere kennismaking. Aan het eind van dit gesprek stelt Ellen samen met u het te behalen veranderdoel vast. Als na dit intakegesprek blijkt dat we iets voor elkaar willen betekenen starten we het coachingstraject. Dit bestaat meestal uit 5 tot 10 sessies van 2 uur, afhankelijk van het gestelde veranderdoel.

Het tarief voor particulieren is € 95,- voor het eerste uur en € 75,- (exclusief BTW) voor ieder volgend uur van die sessie. Het uurtarief voor bedrijven is sterk afhankelijk van het onderwerp, de omvang en de vorm van het coachingstraject. Na de intake maak ik voor u graag een op maat gesneden offerte.