Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Workshops  

Bij de workshops die Ellen organiseert ligt het accent meer op artisticiteit en het plezier van iets nieuws creëren dan op de authenticiteit van de deelnemers. De beeldende kunsten die Ellen in haar vingers heeft zijn boetseren, schilderen, tekenen, grimeren en mozaïek. De workshops duren minimaal 2,5 uur en hebben niet zoveel diepgang als de trainingen

Een workshop kun u boeken ter invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellendag of familieactiviteit. Ellen biedt u de mogelijkheid om zelf of als groep gezamenlijk iets te maken,al dan niet naar een bepaald thema. Ervaring hoeft u niet te hebben. Ellen begeleidt u naar uw eigen kunnen. Workshops waar u zich individueel voor kunt aanmelden vindt u onder Actueel.

Als richtprijs voor een workshop van 3 tot 3,5 uur voor 8 personen wordt €400,- excl. BTW gehanteerd. Dit is inclusief materiaal, maar exclusief reiskosten en -tijd en de huur van een lokatie. Zowel thema, materiaal, vorm en inhoud als locatie stelt Ellen in overleg met u vast. Zij bepalen mede de prijs van een workshop. Ellen stelt graag een offerte voor u op, op basis van uw specifieke wensen.