Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Teambuilding

Binnen een team of organisatie bepaalt een goede interactie tussen medewerkers de mate van succes van het geheel. Communicatie is daarbij het sleutelwoord. Dit vereist van de individuele medewerker inzicht in wie hij (of zij) zelf is, wat hij wilt en wat hij kan. Wie zichzelf begrijpt, kan ook anderen beter begrijpen. Dit vergroot het onderling vertrouwen. Als medewerkers het onderling vertrouwen hebben zichzelf te mogen zijn, zich verbonden en betrokken voelen en weten welke rol zij spelen in het geheel, zal het optimaal als team kunnen functioneren.

Voor Ellen Loopstra is teambuilding medewerkers elkaar op positieve wijze bewust te laten worden van elkaar talenten en kunde, zodat ze beter als team gaan samenwerken. De mens achter uw medewerker is daarbij haar uitgangspunt. Ze laat uw mensen begrijpen uit welk hout zij zijn gesneden. Wat hun sterke karaktereigenschappen zijn en waar de valkuilen zitten.

Ellen is ook in staat de samenwerking tussen verschillende onderdelen of afdelingen binnen uw organisatie te bevorderen. Ze kijkt op alle relevante niveaus naar competenties en culturen en biedt de mogelijkheden om de talenten die zij ontmoet verder te ontwikkelen.

Teambuilding wordt in de vorm van training of coaching, of in combinatie aangeboden.