Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Informatiemanagement 

Communicatie als basisdoel

Informatie-uitwisseling vormt het basisdoel van communicatie tussen mensen. Deze informatie komt tot stand door de persoonlijke interpretatie van gegevens en is dus nooit volkomen objectief. ICT bestaat niet voor niets uit 3 letters: Informatie, Communicatie en Techniek. De C staat daarin centraal.

Strategisch, tactisch en operationeel

ICT is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de maatschappij. Het verloop van bedrijfsprocessen wordt in onze kennismaatschappij, die bol staat van de informatie, steeds complexer en veeleisender. Veel van deze informatie is locatiegebonden. Niet iedereen is zich bewust van het belang van informatie op maat. In veel bedrijven laat de communicatie te wensen over. Het verbeteren van het informatiemanagement verbetert uw bedrijfsvoering. Ellen Loopstra verbindt op een creatieve wijze het strategisch, tactisch en operationeel management rond het uitwisselen van informatie met en zonder locatiecomponent tot een geheel. 

Keuzes en besluiten

Het vakgebied informatiemanagement ontwikkelt zich zeer snel. Het meer specialistische geo-informatiemanagement wellicht nog sneller. Dit kan leiden tot onrust binnen organisaties. Vanuit een externe helicopterview brengt Ellen Loopstra het complex van oorzaken en gevolgen in beeld. Ze zorgt er daarbij voor dat ook de zachte kant voldoende aandacht krijgt. Door het meewegen van relevante factoren verhoogt u de kwaliteit van uw keuzes en besluiten.