Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Balans werk en privé

Realiseert u zich hoe u uw prioriteiten stelt bij belangenconflicten? Kunt u aangeven wat u de hoogste prioriteit geeft als iemand u daarnaar zou vragen? Als u deze waarden voor uzelf niet helder heeft, loopt u het risico dat u gemakkelijk in situaties belandt, waarin u zich uit uw evenwicht voelt.

Voor velen is de neiging om prioriteit te geven aan werk boven privé heel sterk. Wie dat doet beseft niet meer dat werken een middel is tot het leiden van een prettig leven.

Vanaf de vroege jeugd krijgen we opdrachten en taken. Als we ons daar goed van kwijten, worden we beloond. Doen we niet wat er gezegd wordt dat we moeten doen, dan falen we en krijgen we straf.

Eenmaal ingesleten gedrag is als de software die zonder haperen blijft draaien nadat hij eenmaal goed is geïnstalleerd. Gelukkig is het nooit te laat voor het opschonen van de harde schijf. Programma’s die niet helpen bij de groei tot een compleet mens kunnen worden verwijderd. Het besef dat je iets doet wat je eigenlijk niet wilt, is een eerste belangrijke stap op weg naar een betere balans. Het zoeken is dan naar de delete-knop. Ellen Loopstra helpt u daarbij.