Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

Kunstzinnig 

De economie schreeuwt om innovatie, creativiteit en verbeelding. Kunst is hiervan dé bron. 
Wie naar kunst kijkt maakt, voorbij het rationele denken, direct contact met het gevoel. Ellen Loopstra biedt de kans om kunst intensief te ervaren en te verkennen. De zin en onzin van kunst is een rationele discussie. Het gaat niet om het rationele 'wat kunst is', maar om het emotionele 'wat kunst met je doet'.

Een kunstwerk kan een diepgaande boodschap meegeven. In de zakelijke sfeer kan het kunstwerk een relatiegeschenk zijn of wezenlijk deel uitmaken van uw bedrijfsimago. In de persoonlijke sfeer kan kunst een aandenken zijn of een geschenk aan een dierbare. 

Ellens werk heeft een surrealistisch tintje. Daarmee daagt ze uit tot nadenken en inspireert ze tot persoonlijke ontwikkeling. Ze maakt veelzijdig figuratief werk in brons en keramiek. Bijzonder is haar gebruik van raku; een traditionele Japanse techniek, waarbij het glazuur zwart craqueleert. Op verzoek maakt zij, naast vrije werken, in goed overleg ook werk in opdracht, waarbij ze uw wensen een uniek artistieke vertaling geeft.

Klik hier voor haar kunstgalerie.