Meer weten:

info@dekrachtvanhetbeeld.nl

+31 [0]6 - 1310 7720

Volgen:  

Maakt je bewust van dat,
wat je ogen niet kunnen zien

Logica brengt je van A naar B
Creativiteit brengt je overal

Pas je aan, maar verander jezelf nooit

Balans is de interactie tussen
voelen, denken, doen en zijn

Voor trainingen die net even anders zijn

Voor workshops die iets toevoegen

Talent hoef je niet te scholen

Oefening baart kunst

 

BLOG            Ellen Loopstra               6 januari 2015

Een nieuw voornemen

Dichter bij jezelf

De meesten grijpen de kerstdagen aan om heerlijk tot zichzelf te komen. Had ook je de behoefte  even tot rust komen na een drukke decembermaand waarin er ineens nog van alles af moest? Heb ook je onderuitgezakt op de bank, nog vol van het diner van de voorgaande dag, 2014 overdacht en jouw successen geteld? Veel mensen vergeten even stil te staan bij al hun prestaties. Of complimenteren zichzelf alleen voor dat ene megaresultaat en kunnen de kleinere niet meer bedenken. Er zijn er ook waar enkel het gevoel overheerst dat er maar weinig gelukt is. Ze hebben geen idee waar dat aan gelegen heeft.

Inmiddels is het nieuwe jaar weer van start gegaan. Uitgerust en vol goede voornemens beginnen we aan een nieuw jaar. Vastbesloten om van 2015 een “gelukkig jaar” te maken.  De hamvraag is dan natuurlijk: Hoe krijgen we dat dan voor elkaar? Is geluk het gevolg van een samenloop van  omstandigheden? Of kunnen we geluk als doel stellen voor het komende jaar en daar daadwerkelijk naar toe werken? Wij hebben ervaren dat dat kan.

Vanaf 2015 ga ik actief met Peter Zeinstra samenwerken. Het bedrijf Attentive Alignment is actief in de markt. Een bedrijf waarop niemand een jaar geleden niet konden vermoeden dat het zou worden opgericht eind 2014. Peter Zeinstra en ikzelf ontmoetten elkaar begin 2014 voor het eerst op basis van slechts 1 gedeelde overtuiging: Ieder mens heeft zijn eigen talenten en moet de kansen krijgen deze optimaal te kunnen inzetten. Voor een werkgever is het een economische keuze het beste uit zijn medewerkers te halen. 

Na een synergetisch jaar van ontdekken, ontwikkelen en formuleren presenteren wij je trots onze talenten verpakt in een nieuwe samenwerking waarbij wij u, jouw team en jouw organisatie met aandacht helpen jouw talent in lijn te brengen met jouw missie op deze wereld waardoor je jouw doelen in voortaan moeiteloos haalt. 

Wij maakten van 2014 een bijzonder jaar door dichter bij onszelf te blijven en onze talenten meer dan ooit in te zetten. Maak net als wij vandaag nog de keuze de talenten van jezelf, jouw team en organisatie beter te benutten.

Wij willen graag als Attentive Alignment de wereld een beetje mooier kleuren door jouw te helpen je talenten in lijn te brengen (te 'alignen') met jouw missie op de wereld.  Heb jij het voornemen te talenten in 2015 beter te benutten en zo dichter bij jezelf te blijven? 

De krachtvan het Beeld zal blijven bestaan. Met mijn eigen onderneming zal ik me meer gaan richten op de wereld rondom de Geo-informatie.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten en samen met jou je talenten te mogen ontdekken. Afhankelijk van je hulpvraag zal ik insteken vanaf Attentive Alignment of de Kracht van het Beeld.

Ben ik nog nieuwsgierig naar wat jouw laatste prestatie was en welk talent van jezelf heb je hierbij ingezet?

Reageer per e-mail hierGoed bedoelde reacties zullen op de site worden geplaatst.